Küldetésem

Ezúttal három doktornő és egy szakápoló indult útnak Ugandába. Röviddel ezelőtt érkeztek meg, és egy hónapig maradnak. Az övéké a Magyar Afrika Társaság 16. orvosi missziója.

Érdekel Afrika? Mindig is érdekelt az újságírás? Úgy érzed, van véleményed és szívesen el is mondanád? Esetleg még nem tudod, hogy hol végezd a szakmai gyakorlatodat? Szükséged van a publikációkért járó plusz pontokra?

A Magyar Afrika Társaság (AHU) várja azon lelkes önkéntesek jelentkezését, akik szívesen írnának és jelentetnék meg cikkeiket az AHU éppen megújulás alatt álló honlapján.

Az AHU 10 programsorozat soron következő eseménye múlt hét pénteken került megrendezésre a Bálint Házban. Az érdeklődők egy filmvetítéssel egybekötött kerekasztal beszélgetésen vehettek részt, amelynek témája a gyermekkatonáság és gyermekanyaság jelensége és az ebben a problémában érintettek helyzete volt, különös tekintettel Ugandára.

Az idén 10 éves Magyar Afrika Társaság résztvevőként és támogatóként is bemutatkozik a Oktoberfest Budapesten, szeptember 29. és október 2. között, a budapesti Felvonulási téren. Felmerülhet a kérdés, hogyan kapcsolható össze a jéghideg német sörök világa és a forró Afrika. A MOM Parkban, a Paulaner Sörházban tartott sajtótájékoztatón ez is kiderült.

A Magyar Afrika Társaság augusztus 19-én ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját. Az alapításról és az elmúlt egy évtizedről az AHU tagjai egy zártkörű vacsora keretében emlékeztek meg, melyről természetesen a torta sem hiányozhatott. Innentől kezdetét vette tehát az AHU 10 rendezvénysorozat, ugyanis a következő néhány hétben több izgalmas programmal szeretnénk szélesebb körben is megünnepelni az AHU 10. évfordulóját.

©2016 SimpSec. Minden jog fenntartva.