Hírek

Balogh Sándor az ugandai helyzetről 

Ugandából hazatért a magyar AHU csapata, ez alkalomból beszél az ugandai helyzetről Balogh Sándor az AHU elnöke a Kossuth rádió ma délutáni "Jó napot, Magyarország!" műsorában.

Balogh Sándor az afrikai népességgyarapodásról

A túlzott afrikai népességgyarapodás megoldására keresnek megoldást ami a gazdasági fejlődéssel segíthető. Erről beszél a műsorban Balogh Sándor az AHU elnöke.

EBCAM-HTCC vacsora a Halászbástya éttermében

2019. március 21- én délelőtt kezdődött az EBCAM (European Business Council for Africa) delegáció hivatalos programja az Ahead Global – az EBCAM magyarországi tagszervezete- szervezésében, Budapesten.

Afrika tárgyai Sárospatakon című rendezvényt ünnepélyesen megnyitottuk FÜSSI-NAGY Géza emlékére.

KÉT ÉV LEFORGÁSA ALATT KÜLÖNLEGES KIHÍVÁSOK EGÉSZ SORÁVAL TALÁLTA SZEMBE MAGÁT A SPORTSZERVEZŐI ÉS SPORTVEZETŐI PÁLYÁN BALOGH SÁNDOR, AKI KULCSSZEREPET TÖLTÖTT BE A 2017-ES FINA VILÁGBAJNOKSÁG SIKERRE VITELÉBEN, EZEKBEN A NAPOKBAN PEDIG A SZERVEZŐ BIZOTTSÁG ELNÖKEKÉNT AZON FÁRADOZIK, HOGY EGY ÚJABB FINA ESEMÉNY, A JUNIOR MŰÚSZÓ VILÁGBAJNOKSÁG IS JELES OSZTÁLYZATOT KAPHASSON.

Hét év alatt 136 kiállító és 26 afrikai ország képviseltette magát a budapesti Afrika Expón és Vásáron. Csaknem negyedmillióan voltak kíváncsiak rájuk. És ebben még nincs benne az idei mérleg. Vasárnap estig várja a látogatókat a pozitív Afrika a Hungexpo A pavilonjának 111-es standján, az Utazás kiállításon.

©2016 SimpSec. Minden jog fenntartva.